Skoči na glavno vsebino

S strani Turistične zveze Slovenije smo bili  povabljeni na snemanje oddaje Jutro na Planetu.

S predsednikom komisije za ocenjevanje raziskovalnih nalog g. Juretom Sodjo smo imeli to čast in obenem odgovornost predstaviti danes, v ponedeljek, 6. maja 2024, našo raziskovalno nalogo Teran je tudi za otroke in se jé v jutranji oddaji, Jutro na Planetu.

V zgodnjih jutranjih urah smo v pričakovanju in obenem nervozi krenili proti Ljubljani. Po prihodu in predstavitvi studia, smo si pripravili stojnico ter bili povabljeni v masko, kjer so nas naličili. Še nekaj trenutkov in že smo stali pred kamerami…skupaj z voditeljema oddaje go. Suzano in g. Igorjem.

Lejla Švagelj in Mihael McCully sta uspešno speljala predstavitev v soju snemalnih kamer, za kar si zaslužita vse pohvale. Nastop  v živo pred kamerami je zagotovo ena izmed dobrodošlih izkušenj, ki sta jih pridobila danes in dodaten plus pri javnem nastopanju.

Predstavila sta inovativne ideje od teranovega soka, teranovega kruha ter marmelade iz refoška, učiteljica Metka Paljk pa je sproščeno predstavila mentorski vidik raziskovalnega dela.

Polni vtisov s snemanja in idej za nove podvige v turizmu, smo pozitivno ocenili televizijsko snemanje.

Družini Tošč iz Štanjela se zahvaljujemo za vso podporo in pripravljenost pomagati pri naši predstavitvi.

 

Mentorici Metka Paljk in Dunja Peric

(Visited 97 times, 1 visits today)
Dostopnost